Historia

Brotec är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har jobbat med bilvård i mer än 20 år och alltid brunnit för kvalitet och service.

Kjell Nordbäck startade Brotec 1989 med underhåll av taxibilar. Målet var att serva de egna bilarna oavsett felet. I och med taxi-avregleringen utvecklade vi verksamheten till service av alla bilar och bilmärken.

Idén med att vara en hjälpande hand för allt som rör bilen har funnit med ända sedan början. Det har gjort att vi på Brotec alltid är redo att möta våra kunders behov, även när det gäller att lösa problem utöver det vanliga. Idag kan vi till exempel göra i ordning din båt till sjösättningen medan du har bilen på service eller sköta om dina entreprenadmaskiner utöver vår kärnverksamhet.

2007 avvecklade vi vår filial i Enköping och satsade allt på vår i Bro. Idag drivs företaget av syskonen Johan och Helene Nordbäck som under 2011 gett företaget ett rejält ansiktslyft. Kjell är fortfarande aktiv i företaget och ansvarar för Brotecs hydraulikavdelning. På Ullevivägen i Bro erbjuder vi nu alla våra tjänster under ett tak.